vrijdag 26 november 2021

Boerderijklassen dag 3



 Deze ochtend zagen we dat sommige leerlingen nog moe waren door de korte nacht en alle indrukken van de voorbije dagen. Eerst zongen we voor Evert van het 4e leerjaar want hij wordt vandaag 9 jaar. Proficiat! Na het ontbijt moest ook onze koffer ingepakt worden. Dit ging redelijk vlot en om half 11 stond iedereen buiten voor onze laatste activiteit. 

Onze klas ging eerst een dierenbuffet maken: we maakten groentjes klein om in wc rolletjes te steken en maakten heerlijke groenten - en fruitsatés. Deze heerlijke snacks namen we mee naar de kippen. 

Terwijl de kinderen de snacks aan het ophangen waren viel meteen het slot van het kippenhok toe en begon onze es-KIP-room. Door opdrachtjes moesten de kinderen zelf de code van het slot kraken en konden ze weer naar buiten. Al onze klasvrienden konden de code kraken! Knap werk (team-)work van iedereen. 

Na een aantal opwarm-dansjes binnen in de eetzaal was het al tijd voor onze laatste maaltijd en meteen daarna stapten we op de bus. Nog even rijden en we zijn weer veilig thuis met al onze wilde boerderij-verhalen. Tot zo!!

 

Dierenbuffet:  

   

     



 

 

 

De es-KIP-room:


       

1 opmerking:

  1. Dankje voor de leuke foto's! Heel fijn om even mee te kunnen kijken naar hun belevenissen. Rens had het reuze naar z'n zin, hij wil alvast graag teruggaan 😊.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je fijne feedback!